کیک کاستارد لیمو؛ کیکی که داغش می چسبه!

شمار از خوراک کشاورزنیوز استفاده می کنید

کیک کاستارد لیمو؛ کیکی که داغش می چسبه!

[ad_1]
کشاورزنیوز:

وب سایت آشپزباشی: کیک کاستارد لیمو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

این دسر لیمویی خوشمزه در حمامی از آب گرم پخته می شود، به همین دلیل بافتی نرم دارد.
مواد لازم:

  • کره به میزان لازم
  • تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۱/۴ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • رنده پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر قند به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کتری آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد. ۶ عدد قالب ۱۷۰ گرمی کاستارد را با کره کمی چرب کنید.
۲- در کاسه ی بزرگی، زرده های تخم مرغ و شکر را با هم بزنید. آرد را روی آن ها الک کنید.
۳-آبلیمو، شیر و رنده پوست لیمو را به تدریج به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
۴-سفیده های تخم مرغ را به همراه نمک با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن را به سایر مواد اضافه کنید و به آرامی با لیسک با هم ترکیب کنید (خمیر نسبتا شل است).
۵- خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و در سینی فر بگذارید. سینی را در فر بگذارید و در آن تا ارتفاع نیمه ی قالب ها آب جوش بریزید. آن ها را برای حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا کمی پف کرده و طلایی شوند، بپزید.
۶- روی آن ها پودر قند بپاشید و گرم میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک کاستارد لیمو:

۱– زرده و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

[ad_2]

نوشته کیک کاستارد لیمو؛ کیکی که داغش می چسبه! اولین بار در کشاورزنیوز پدیدار شد.

کشاورزنیوز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>