طرز تهیه سوپ میگو

شمار از خوراک کشاورزنیوز استفاده می کنید

طرز تهیه سوپ میگو

[ad_1]
کشاورزنیوز:

ماهنامه سرآشپز – اشکان ضروری: برای اینکه بدنی قوی داشته باشید، و اگر احیانا کسالت دارید، زود خوب شوید، این سوپ میگو را درست کنید.

مواد مورد نیاز:
  • میگو (پاک شده): ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی (خلالی خردشده): ۱ عدد
  • هویج بزرگ (خلالی خردشده): ۱ عدد
  • کدو سبز (خلالی خردشده): ۱ عدد
  • قارچ (اسلایس شده): ۱۰۰ گرم
  • پیاز (خلالی خردشده): ۱ عدد
  • آب لیمو ترش: ۲ ق س
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • قرص عصاره مرغ: ۱ عدد
  • اورگانو: یک چهام ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کره: به میزان لازم
روش پخت:
۱٫ تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را درون آن ریخته و با مقداری کره تفت دهید.
۲٫ فلفل دلمه ای و هویج را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شود.
۳٫ کدو سبز، قار و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
۴٫ زردچوبه، قرص عصاره مرغ، اورگانو، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و سبزیجات کمی نرم شود.
۵٫ میگو را با مقداری کره به مدت ۱ دقیقه تفت دهید و به سوپ بیفزایید. پس از ۵ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

[ad_2]

نوشته طرز تهیه سوپ میگو اولین بار در کشاورزنیوز پدیدار شد.

کشاورزنیوز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>