طرح کاهش وزن کشتار مرغ کلید خورد/کاهش هزینه تولید؛افزایش صادرات

شمار از خوراک کشاورزنیوز استفاده می کنید

طرح کاهش وزن کشتار مرغ کلید خورد/کاهش هزینه تولید؛افزایش صادرات

به گزارش کشاورزنیوز (اخبارکشاورزی ایران) :

مدیرکل دفتر طیور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی، گفت: اجرای طرح کاهش وزن کشتار مرغ ، صادرات را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، حبیب اله امینی در گردهمایی دو روزه مدیران امور طیور اظهار داشت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و با هدف توسعه صادرات، طرح کاهش وزن کشتارمرغ و تقویت زنجیره تولید از اول آذرماه آغاز شده است. اجرا و عملیاتی شدن این طرح می تواند هزینه‌ها را در بخش تولید کاهش داده و مرغ با قیمت و کیفیت مناسبتری عرضه شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر وزن مرغ تولیدی بین ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ گرم است که با اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار، وزن مرغ به ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ گرم خواهد رسید.

به گفته امینی، سالانه بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ و ۹۳۰ تا ۹۵۰ هزار تن تخم مرغ در ۱۸ هزار واحد مرغ گوشتی و یک هزار و ۷۰۰ واحد مرغ تخمگذار کشور تولید می شود.

مدیر کل دفتر طیور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی، افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۴۰ هزار تن تخم مرغ و ۴۴ هزار تن مرغ به کشورهای همجوار صادر شده است.

نوشته طرح کاهش وزن کشتار مرغ کلید خورد/کاهش هزینه تولید؛افزایش صادرات اولین بار در کشاورزنیوز پدیدار شد.

کشاورزنیوز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>