صادرات خرما به اندونزی آزاد شد

شمار از خوراک کشاورزنیوز استفاده می کنید

صادرات خرما به اندونزی آزاد شد

کشاورزنیوز (اخبارکشاورزی ایران) :

صادرات خرما، زیتون و دانه کاکائو به اندونزی آزاد شد که در این میان تجار ایرانی می توانند با توجه به میزان تولید خرمای ایرانی، اندونزی را نیز به لیست صادرات این محصول اضافه کنند.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، براساس اعلام اندونزی، در آذرماه سال جاری واردات خرما، زیتون و دانه کاکائو به این کشور آزاد شد تا بر این اساس ایرانی‌ها بتوانند با توجه به حجم بالای تولید خرما و زیتون در کشور، به اندونزی نیز صادرات داشته باشند.
بر این اساس واردات خرما، زیتون و دانه کاکائو از شمول مقررات معرفی آزمایشگاه توسط نهادهای مرتبط کشورهای صادرکننده معاف بوده و صادرکنندگان می‌توانند از تاریخ یاد شده طبق روال قبلی فرآیند صادرات به اندونزی را انجام دهند.
لازم به ذکر است که وزارت کشاورزی اندونزی از سال گذشته مقرر کرده بود برای واردات محصولات غذایی با منشأ گیاهی از جمله خرما، زیتون و دانه کاکائو کشورهای صادرکننده این محصولات باید مشخصات آزمایشگاه‌های مورد تایید خود همراه با اطلاعات چگونگی مبارزه با آفت‌کش‌ها و سایر مقررات مرتبط را به نهادهای قرنطینه‌ای اندونزی معرفی کنند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

نوشته صادرات خرما به اندونزی آزاد شد اولین بار در کشاورزنیوز پدیدار شد.

کشاورزنیوز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>