شروط استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس اعلام شد

سایت کشاورزی ایران ‌( www.IranianAgriculture.com ) – معاون نظارت بر اجرای استانداردسازمان ملی استاندارد ایران گفت: در کمیته فنی تدوین استاندارد، استاندارد خمیرمرغ را تدوین و اجرای آن را از تاریخ […]

شروط استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس اعلام شد

سایت کشاورزی ایران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>