سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن ماهی در کشور تولید می شود

نبی الله خون میرزایی در حاشیه جشنواره طبخ آبزیان که در ماهی سرای کرج برگزار شد، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگارایرنا افزود: ۷۲۵ هزار تن از این تولیدات از طریق صید و مابقی با پرورش آبزی به دست می آید.
وی بیان داشت: طبق برنامه ریزی قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه میزان تولید و صید آبزیان کشور به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن برسد.
خون میرزایی گفت: روند تولیدات آبزی کشور مطابق با الگو و شاخص جهانی با سرعت خاصی پیش می رود.
وی ادامه داد: اکنون صید در منابع آب های ساحلی کشور با محدودیت هایی روبرو است که نمی توان بیش از آن از این منابع برداشت و مجوز صید صادر کرد.
رئیس سازمان شیلات کشور بیان داشت: مطالعه صید فراساحل از اقیانوس هند و خارج از محدوده ساحلی کشور بیشتر فانوس ماهیان هستند، انجام شده است .
خون میرزایی افزود: عمده رویکرد افزایش تولیدات شیلاتی در آبزی پروری است که پرورش گونه های مختلف سردابی، گرمابی، میگو و… است.
رئیس سازمان شیلات کشور گفت: در پیوست حکمی که رئیس جمهوری به وزیر جهاد کشاورزی دادند تکالیفی مشخص کردند که ما اولویت های عمومی و به خصوص اولویت اختصاصی پیوست این حکم را مدنظر داریم و در جهت گیری تولید آن ها را عملی خواهیم کرد.
خون میرزایی بیان داشت: برای حمایت از آبزی پروری در عرصه فنی، اعتباری، تسهیلاتی و سهولت صادرات راهکارهای مناسبی داریم.
جشنواره طبخ آبزیان به مدت سه روز در ماهی سرای کرج برگزار شده که دومین روز از برگزاری این جشنواره به مسابقه بین شرکت کنندگان اختصاص یافته است.

منبع:ایرنا

نوشته سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن ماهی در کشور تولید می شود اولین بار در کشاورزنیوز. پدیدار شد.

کشاورزنیوز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>