خشکسالی عامل کاهش برداشت سیب پاییزه در اصفهان است

شمار از خوراک کشاورزنیوز استفاده می کنید

خشکسالی عامل کاهش برداشت سیب پاییزه در اصفهان است

به گزارش کشاورزنیوز؛

احمدرضا رییس زاده روز دوشنبه در گفتگو با کشاورزنیوز با بیان به اینکه عمده باغات سیب استان در شهرستان سمیرم واقع است، افزود: خسارت سرمای دیررس بهاره و بارش تگرگ در برخی از مناطق شهرستان سمیرم نیز از عوامل کاهش تولید سیب در سال جاری است.
وی گفت: برداشت سیب درختی پاییزه از دهه سوم شهریور امسال آغاز شده است و تا اوایل آبان ادامه دارد بنابراین پیش بینی می شود، میزان برداشت سیب پاییزه امسال به ۲۰۰ هزار تُن برسد که نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نخواهد داشت.
رییس زاده گفت: سطح باغات سیب استان بالغ بر۲۱ هزار و ۵۱۳ هکتار است و ۱۹ هزار و ۳۷۷ هکتار آن به سیب های پاییزه رقم ‘رِد دلیشز’ (قرمز خوشمزه) و ‘گلدن دلیشز’ (زرد خوشمزه) اختصاص دارد.
وی اظهار کرد: بالغ بر ۹۰ درصد از سیب پاییزه در شهرستان سمیرم تولید و درصد ناچیزی هم از بخش های جنوبی شهرستان شهرضا و دهاقان برداشت می شود.
رییس زاده اضافه کرد: هرسال سیب های پاییزه اصفهان به سراسر ایران ارسال و به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.
ت/ ۷۱۵۳/۶۰۳۷ ** خبرنگار: هدی استکی / انتشار: محمدرضا شکراللهی

انتهای پیام /*

نوشته خشکسالی عامل کاهش برداشت سیب پاییزه در اصفهان است اولین بار در کشاورزنیوز پدیدار شد.

کشاورزنیوز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>