برگزاری نشست کارگروه منطقه ای مدیریت تولید گوشت مرغ درگرگان

کشاورزنیوز:

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از جهاد کشاورزی گلستان، رحمت الله سمیعی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: این کارگروه با حضور استانهای گلستان، تهران، مازندران، گیلان، خراسان رضوی، سمنان، قزوین، البرز و قم برگزار گردید.
وی اضافه کرد: در این کارگروه مدیران طیور استانها، مدیران عامل و نمایندگان اتحادیه های مرکزی و استانی مرغداران گوشتی، مدیران انجمن کشتارگاه های استانها و همچنین نمایندگان توزیع کنندگان گوشت مرغ عمده سامانه بهمن استان تهران حضور داشتند.
معاون بهبود تولیدات دامی استان گلستان در این نشست وضعیت کنونی این صنعت بویژه کاهش قیمت مرغ را تشریح و تدوین برنامه جامع کوتاه مدت و بلند مدت را در برنامه ششم از ضرورت ها بیان کرد.
سمیعی در خصوص مصوبات این نشست نیز اظهارداشت: از جمله مصوبات مهم تدوین برنامه عملیاتی تولید گوشت مرغ در کشور، تشکیل صندوق حمایت از صادرات صنعت طیور، کنترل جوجه ریزی و برخورد قانونی با واحدهای غیر مجاز، تعیین کمیته قیمت گذاری گوشت مرغ در کشور، تجدید نظر در خصوص فرآیند خرید و فروش گوشت مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام و ضرورت تدوین ضوابط و مقررات تولید مرغ سایز در کشور بود.
استان گلستان ۹۰۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۲۵ میلیون قطعه در هر دوره فعالیت دارد.
۱۶۴۸

انتهای پیام /*

کشاورزنیوز

مطالب مرتبط

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس